WORCSS for Body & Mind

Anti Aging Acupunctuur

Je gezicht is een heel belangrijk aspect van je persoonlijkheid. In deze moderne tijd worden we herkend, getest en afgerekend op ons gezicht. Ook word je gezondheid weerspiegeld in je gezicht. Expressie, kleurschakeringen en vorm geven veel weer over je gezondheid en persoonlijkheid.

Moderne behandelingen om gezichtsveroudering te voorkomen, zijn allemaal gericht op symptoombestrijding. Fillers, botox en chirurgische ingrepen zijn niet alleen kostbaar, maar vaak ook slecht voor je gezondheid en gaan bovendien ten koste van je uitstraling.

In de TCM (Chinese Geneeskunde) hebben ze een natuurlijke effectieve methode om veroudering te verminderen en af te remmen. De geschiedenis van deze methode gaat al terug naar de Western Zhou periode (1120-770 BC). De Chinezen ontdekten dat als ze aandoeningen met acupunctuur via het gezicht behandelden dat de gezichtshuid ook helderder, lichter en beter doorbloed werd en dat ook rimpels verminderden.

Nu wordt deze methode ook steeds meer toegepast in het westen. Het lichaam wordt door de behandeling gestimuleerd om meer leukocyten (witte bloedlichaampjes) aan te maken die op hun beurt de collageenproductie stimuleren. Na de 1e behandeling is vaak al een gezonde 'glow' waarneembaar. Na 6 behandelingen maakt het lichaam zoveel collageen aan (het eiwit dat verantwoordelijk is voor stevigheid en de elasticiteit van de huid) dat een rimpel van binnenuit wordt opgevuld. 

Voor een optimaal effect is het nodig om 6 tot 15 wekelijkse behandelingen te doen. Om een optimaal effect te behouden is het aan te raden om om de drie maanden een onderhoudsbehandeling te doen. Een behandeling duurt 60 minuten en bedraagt €55,-.