WORCSS for Body & Mind

Metamorfose Massage

Metamorfose massage is een zachte helende massagevorm, ontwikkeld door Dr. Robert St. John (1914-1996, arts en reflexoloog). Hij noemde deze massagevorm ook wel prenatale therapie. In de prenatale periode wordt namelijk de basis gelegd voor je talenten, je kwaliteiten en voor de belemmeringen die je er steeds weer van weerhouden te zijn wie je werkelijk bent.

Metamorfose massage kan helpen blokkades op te ruimen en te verwerken om zo een nieuwe start te maken. Deze vorm van massage werkt heel ontspannend, brengt de geest tot rust en kan ondersteunend werken in periodes van veranderingen zoals echtscheiding, verhuizing, zwangerschap, verandering van (werk)omgeving. Het kan helpen bij stressgerelateerde en zwangerschapsgerelateerde klachten, spanningen, bij drukke kinderen (ADHD), autisme en wordt vaak ingezet bij terminaal zieken.

Tijdens de Metamorfose Massage worden handen, voeten en hoofd heel zacht gemasseerd op de zogenaamde prenatale lijnen. Je blijft dus volledig gekleed tijdens de massage. Een sessie duurt 60 min. en bedraagt €55,-