Aleph Consult - WORCSS for Body & Mind

Kindercoaching

Als kinderen in balans zijn dan zijn ze vol energie, ondernemend en stralend. Ze ontdekken dan graag de wereld om hun heen en hun eigen mogelijkheden daarin. Soms raakt de balans in een kind echter zoek; ze hebben dan b.v. geen zin meer in school, hebben last van angsten, woede of verdriet of hebben het sociaal moeilijk. De uitingsvormen van de disbalans kunnen heel divers zijn en in verschillende gradaties voorkomen. Vaak zijn de klachten te mild voor de reguliere geestelijke gezondheidszorg, maar toch te aanwezig om er niks aan te doen.

Kindercoaching zou dan de weg kunnen zijn om de disbalans in je kind snel weer op te heffen. Ik heb ruim 13 jaar ervaring als NLP Kindercoach. Door deze technieken te vermengen met leuke oefeningen ervaart je kind snel weer de balans in zichzelf. En dit op een leuke, speelse manier! Meestal zijn er maar een paar sessies nodig.

Een sessie duurt ongeveer 60 minuten en bedraagt €55,-.

Natuurlijk is het mogelijk om eerst een kosteloos en vrijblijvend een intake-gesprek van 30 minuten met mij te hebben, waarin je al je vragen kwijt kunt. 

E-mailen
Bellen