Balance in the body is the foundation for balance in life

Ervaar zelf de positieve effecten van yoga op je lichaam en geest    

Yoga heeft enorm veel voordelen voor je lichaam en geest. En ook al vinden veel mensen de eerste yogalessen best lastig, na een aantal lessen merken ze al dat de houdingen makkelijker gaan en dat de voordelen van yoga voelbaar worden. Ik geef verschillende yogalessen, zodat er vast wel iets bij zit dat je aanspreekt. Je bent altijd welkom om een proefles te komen doen om te ontdekken of ik als docent bij je pas. 

Ik vind dat yoga toegankelijk 'moet' zijn voor iedereen, ongeacht je leeftijd, conditie en ervaring. In de lessen hou ik rekening met je blessures en mogelijkheden en geef ik voldoende opties en alternatieven.

Wil jij:

-      fitter en flexibeler worden?

-      meer ontspanning in je leven?

-      je beter kunnen concentreren?

-      lekkerder in je vel komen te zitten?

-      een betere lichamelijke en geestelijke weerstand?

-      je stofwisseling een boost geven?

-      meer leven in het hier en nu?

-      lekkerder slapen?

Kom dan meedoen met een yogales van WORCSS. Hieronder staan alle lessen overzichtelijk op een rij. Je kan op ieder moment instromen; ook bij de cursussen van Idea KunstenCentrum. Op deze website kan je meer informatie vinden over de specifieke lessen.  

Alle lessen op een rij:

Spiral Flow Yoga: iedere woensdagavond van 19.15 tot 20.15 uur bij Van Diermen Sport Soest.  Wil je graag een proefles meedoen? Neem dan even contact met mij op.

Easy Flow Yoga: start cursus (34 lessen) donderdag 13 september van 19.15 tot 20.15 uur bij Idea KunstenCentrum Soest. De les op donderdagavond zit vol, instromen is niet meer mogelijk. Vanaf 1 februari 2019 zal er een blok van 17 lessen starten op vrijdagochtend van 09.00 tot 10.00 uur. Proefles en instromen is mogelijk.

Mindfulness Yoga: start 1e blok cursus (17 lessen) 13 september van 20.30 tot 21.30 bij Idea KunstenCentrum Soest. Proefles en Instromen is mogelijk.

Zwanger & Yoga: start woensdag 3 april van 10.30 tot 11.30 uur bij Van Diermen Sport in Soest. Op vrijdag 17 mei start het laatste blok bij Idea Cultuur in Soest. Proefles is mogelijk.

Kinderyoga: iedere maandagmiddag van 15.30 tot 16.30 uur bij Club Pellikaan Amersfoort (www.clubpellikaan.nl).

Yoga Cursus Amersfoort:  cursus (6 lessen)  bij Bröcker Health Amersfoort. Momenteel geen datum bekend.

Buiten Yoga: Het buitenseizoen is momenteel afgelopen.