Balance in the body is the foundation for balance in life

Flow Yoga

Tijdens deze les doe je een serie van aaneengeregen Yoga houdingen gecombineerd en afgewisseld met Spiraalachtige bewegingen en Mobility/Durability oefeningen. Door deze combinatie is deze vorm van yoga uitermate goed voor het soepel houden en het versterken van je bindweefsel.

De flow versterkt niet alleen je bindweefsel, maar ook je spieren nemen in kracht toe, je energie versterkt, je conditie verbetert en je wordt natuurlijk leniger. Ook worden je gewrichten beter gehydrateerd. Ook zal deze les je meer rust geven en leer je je ademhaling te gebruiken om meer balans te creëren  Een vorm van yoga die dus op alle vlakken goed voor je is. Je hoeft geen yoga ervaring te hebben of lenig te zijn om mee te kunnen doen.


Waar:

Bij Van Diermen Sport op Soesterengweg 11-13 in Soest (035 6023558)


Wanneer:


Kosten:

27,- euro per 4 weken (1xp.w. les), geen inschrijfgeld, geen inhaalmogelijkheid, 1 maand opzegtermijn. Als de docente de les annuleert, zal deze les niet in rekening worden gebracht. 

 

Inschrijven/aanmelden:

Inschrijven of aanmelden voor een proefles kan bij de balie bij Van Diermen Sport, het contactformulier op deze website of via de mail: info@worcss.nl. Natuurlijk kan je hier ook terecht voor andere vragen of opmerkingen.