Balance in the body is the foundation for balance in life

Spiral Flow Yoga

Tijdens deze les doe je een serie van aaneengeregen Hatha Yoga houdingen gecombineerd en afgewisseld met spiraalachtige bewegingen. Deze spiraal bewegingen zijn geïnspireerd door Qigong, Gyrokynesis en continue beweging. Door deze spiraalbewegingen is deze vorm van yoga uitermate goed voor het soepel houden en het versterken van je bindweefsel.

De flow versterkt niet alleen je bindweefsel en je conditie, maar ook je spieren nemen in kracht toe, je energie versterkt en je word natuurlijk leniger. Door de spiraalbewegingen worden ook je gewrichten beter gehydrateerd. Ook zal yoga je meer rust geven en leer je je ademhaling te gebruiken als rustpunt. Een vorm van yoga die dus op alle vlakken goed voor je is. Je hoeft geen yoga ervaring te hebben of lenig te zijn om mee te kunnen doen.


Waar:

Bij Van Diermen Sport op Soesterengweg 11-13 in Soest (035 6023558)


Wanneer:

  • Spiraal Flow Yoga, elke woensdag van 19.15 tot 20.15 uur (Van Diermen Sport). Er is nog plek voor 4 deelnemers.
  • Voor overzicht alle lessen


Kosten:

27,- euro per 4 weken (1xp.w. les), geen inschrijfgeld, geen inhaalmogelijkheid, 1 maand opzegtermijn. Als de docente de les annuleert, zal deze les niet in rekening worden gebracht. 

 

Inschrijven/aanmelden:

Inschrijven of aanmelden voor een proefles kan bij de balie bij Van Diermen Sport, het contactformulier op deze website of via de mail: info@worcss.nl. Natuurlijk kan je hier ook terecht voor andere vragen of opmerkingen.