Balance in the body is the foundation for balance in life

Yoga Cursus Amersfoort

Yoga is meditatie in beweging en zorgt voor diepe ontspanning, een soepel lijf en een energie boost. Tijdens deze cursus bij Bröcker Health in Amersfoort maak je kennis met verschillende stijlen van Yoga.

 

Easy Flow Yoga

Een les waarbij je op een vloeiende, rustige maar toch ook dynamische manier door diverse yogahoudingen vloeit. De serie nodigt je uit om de grenzen van jouw lichaam te ontdekken.

 

Power Yoga

Een dynamische en actieve les waarbij gewerkt wordt met een serie van krachtige houdingen die op het ademritme worden uitgevoerd. Het versterken van je ‘core’ staat centraal in de serie.

 

Yoga Shred Inspired

Een vorm van Fitness Yoga waarbij je diverse series van yogahoudingen afwisselt met verschillende HIIT-rondes. De HIIT oefeningen zijn geïnspireerd op yogahoudingen. Het creëren van een sterk lijf staat centraal.

 

Energetic Yoga

Een les waarbij verschillende stijlen bijeenkomen: kundalini yoga, power yoga en qi gong. Het opwekken en ervaren van energie zal in deze les centraal staan.

Yin Yang Yoga

Yin Yang Yoga is een les waarin je fysiek uitgedaagd wordt en geheel tot rust komt. In deze les wisselen we dynamische (yang) yogahoudingen af met houdingen uit de yin yoga waarin je vrij lang in een houding blijft.

Mindfulness Yoga (Yin Yoga)

In deze les focussen we meer op soepele gewrichten, pezen, bindweefsel en diverse mindfulness oefeningen. Het is een statische en zachte yogastijl waarin diepe ontspanning, mindfulness, mobiliteit en soepelheid centraal staan.

Momenteel is de datum voor de volgende cursus nog niet bekend. Kijk op de site van Bröcker Health voor meer informatie.