Aleph Consult - WORCSS for Body & Mind

Ervaar zelf de positieve effecten van yoga op je lichaam en geest    

Yoga heeft enorm veel voordelen voor je lichaam en geest. En ook al vinden veel mensen de eerste yogalessen best lastig, na een aantal lessen merken ze al dat de houdingen makkelijker gaan en dat de voordelen van yoga voelbaar worden. Ik geef verschillende yogalessen, zodat er vast wel iets bij zit dat je aanspreekt. Je bent altijd welkom om een proefles te komen doen om te ontdekken of ik als docent bij je pas. 

Ik vind dat yoga toegankelijk 'moet' zijn voor iedereen, ongeacht je leeftijd, conditie en ervaring. In de lessen hou ik rekening met je blessures en mogelijkheden en geef ik voldoende opties en alternatieven.

Wil jij:

-      fitter en flexibeler worden?

-      meer ontspanning in je leven?

-      je beter kunnen concentreren?

-      lekkerder in je vel komen te zitten?

-      een betere lichamelijke en geestelijke weerstand?

-      je stofwisseling een boost geven?

-      meer leven in het hier en nu?

-      lekkerder slapen?

Kom dan meedoen met een yogales van WORCSS. Hieronder staan alle lessen overzichtelijk op een rij. Je kan op ieder moment instromen; ook bij de cursussen van Idea KunstenCentrum. Op deze website kan je meer informatie vinden over de specifieke lessen.  

Alle lessen op een rij:


Easy Flow Yoga: start cursus (34 lessen) donderdag 17 september van 19.15 tot 20.15 uur bij Idea KunstenCentrum Soest. De les op donderdagavond zit vol, instromen is niet meer mogelijk. 

Mindfulness Yoga: start 17 september van 20.30 tot 21.30 bij Idea KunstenCentrum Soest. Proefles en Instromen is mogelijk.

Buiten Yoga: Als je op de maillijst staat, ontvang je een uitnodiging per mail waneer er een buitenles gegeven wordt.

E-mailen
Bellen